Piscina inteligenta
pentru
curti mici,piscina curte mica

Piscina inteligenta pentru curti mici


Bucuresti,
EN / RO

0786 478 993

Pentru bebe

Bebe avantaj cu smighty

- bebelusul tau poate sa invete de mic sa inoate
- poti apela la unul dintre antrenorii recomandati
- copiii se vor dezvolta armonios prin inot
- vor beneficia de mai multe repreize de inot pe saptamana

Nota: copiii nu pot fi lasati nesupravegheati in piscina

Solutii de inot pentru bebelusi si copii mici, Cauti un bazin de inot pentru bebelusi? Ei bine el poate fi chiar la tine in curte. Piscina supraterana smighty pentru curti mici este o solutie excelenta pentru ca bebelusi sa invete sa inoate si sa se acomodeze cu apa. Inot pentru bebelusi cu antrenor de inot la tine in curte prin smighty piscine. Antrenori de inot pentru bebelusi. Bazin de inot pentru bebelusi chiar la tine acasa. Solutie de inot pentru toata familia. Smighty este o solutie excelenta si ca piscina bebelusi, piscina copii.

piscina pentru toata familia, adulti, copii, bebelusi

smighty este o solutie pentru toata familia.
Fiind in curtea ta din spate puteti sa beneficiati zilnic de ea.

Ionut Vlaicu, antrenor de inot

Mă numesc Vlaicu Ionut, am vârsta de 32 de ani și sunt fost atlet de înaltă performanță și multiplu campion.
După încheierea perioadei in care am performat ca atlet m-am axat pe studiile privind educația acvatica pentru copii pornind de la vârsta fragedă de 4 luni și recuperarea psihomotorie a copiilor cu dizabilitati. Experiența în acest domeniu am inceput-o acum 8 ani ca instructor de înot la Acvatic Bebe Club. De aproximativ 4 ani lucrez independent la un alt bazin avand atât lecții individuale, cât și de grup. Fiecare copil are programul de educație acvatica personalizat.

Activitatea pe care o realizez cu pasiune împreună cu copii este pentru a favoriza dezvoltarea armonioasa a acestora pe plan psihomotric, social și afectiv.
Din prisma tuturor lucrurilor pe care le cunosc, simt nevoia sa subliniez că educația acvatica începută la vârsta de câteva luni este cel mai valoros si important dar pe care un părinte îl poate oferi copilului sau. De asemenea rezultatele pe care le au copii cu dizabilități împreună cu mine sunt semnificative în dezvoltarea lor.
Pentru mai multe detalii despre activitate mă puteți contacta la numărul de telefon 0725796707.


Vrei sa afli informatii depre lectii de inot - intreaba-l direct

Ce spune Ionut Vlaicu despre smighty

Ionut Vlaicu
antrenor inot

Robert Dobrescu, Antrenor inot

Sunt Robert Dobrescu, am 31 de ani, am absolvit facultatea de Kinetoterapie si masteratul de Nutritie si Remodelare Corporala din cadrul UNEFS. Am experienta in domeniul educatiei acvatice de peste 8 ani cu copii de toate varstele, incepand cu bebelusi de 4 luni, copii de gradinita, adolescenti si adulti.

Principalele mele obiective sunt sa ii ajut pe copii sa isi depaseasca teama de apa, sa-i indrum in tainele inotului si sa le ofer increderea ca pot face mai mult si mai bine.
Da-i copilului tau sansa de a se bucura de apa, de a invata sa inoate si de a performa in mediul acvatic.
Contact: 0765652089


Vrei sa afli informatii depre lectii de inot - intreaba-l direct

Ce spune Robert Dobrescu despre smighty

Robert Dobrescu
antrenor inot

De la 9 luni in apa

Baietelul nostru a luat contact cu bazinul si antrenorul de inot inca de la varsta de 9 luni. A fost mult timp cel mai galagios copil si de multe ori ne gandeam sa renuntam.
Am perseverat cu cate o sedinta pe saptamana, cu mici pauze. Acum Aron se descurca minunat in bazin, s-a dezvoltat armonios, inoata foarte bine si se bucura continuu de interactiunea cu apa.
De ani buni Aron este coordonat de catre Robert Dobrescu, antrenor de inot pe care vi-l recomandam.  


Contacteaza-ne

smighty

WANTED WEB DEVELOPMENT SRL
Sediul in Bucursti str Cornisei 33
J40/5897/32009 Ro 25562730
Banca Transilvania Agentia Voluntari
Cont: RO67BTRL04901202P48039XX
Telefon: 0786 478 993

Smighty piscine, producator de piscine supraterane, piscine pentru curti mici. Solutie inteligenta pentru inot la tine acasa. Instalare piscine in zona Bucuresti. Vindem piscine la pret avantajos. Cauti o piscina cu un design modern? Piscina smighty este solutia potrivita.
Inchide